De Bergkerk is te huur. Iedereen kan een zaal huren, incidenteel of structureel.

Het karakteristieke gebouw heeft een kerkzaal met ingang aan de Daal en Bergselaan. Bij de Bergkerk behoort een prachtig zalencomplex, dat gebruikt wordt voor kerkelijke en niet kerkelijke activiteiten. Het zalencomplex ligt onder de kerkzaal op het niveau van de achtergelegen sportvelden en heeft een eigen ingang. Via de centrale hal zijn de verschillende ruimten te bereiken. Ideaal voor vergaderingen, presentaties, trouwerijen, recepties, koren, orkesten, VVE’s, verjaardagsfeesten enzovoorts. De kerkzaal is ook zeer geschikt voor uitvaartplechtigheden.

Wij houden ons aan de overheidsrichtlijnen omtrent corona.

Toegankelijkheid

De Bergkerk is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn. Bij de hoofdingang is een rolstoelhelling en tussen de centrale hal en het zalencomplex is een lift. Het zalencomplex heeft ook een mindervalidentoilet.

Faciliteiten algemeen gebouw

De Bergkerk beschikt over een ringleiding en er is gratis Wifi.

Beeld- & geluidsinstallatie

Tegen meerprijs kan gebruik worden gemaakt van onze  audiovisuele hulpmiddelen.  In de Bergkerk zijn een projectiescherm 300 x 228 en een beamer voor handen. De kerkzaal heeft een spreekinstallatie met draadloze handmicrofoons, draadloze hoofdset en interruptiemicrofoons. De grote zaal beneden beschikt over een toneel met 2x 8m truss met 16 spots, een beamer en een muziek- en spreekinstallatie met draadloze microfoons.

Muziekinstrumenten

Onder voorwaarden kunnen de piano en orgel worden gehuurd.

Door omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk op incidentele basis te huren of een nieuwe huurovereenkomst af te sluiten.

© Copyright - Bergkerk Den Haag