De Bergkerk is incidenteel te huur.

Het karakteristieke gebouw heeft een kerkzaal met ingang aan de Daal en Bergselaan. Bij de Bergkerk behoort een prachtig zalencomplex, dat gebruikt wordt voor kerkelijke en niet kerkelijke activiteiten. Het zalencomplex ligt onder de kerkzaal op het niveau van de achtergelegen sportvelden en heeft een eigen ingang, te bereiken via de trap bij de klokkentoren. Via de centrale hal beneden zijn de verschillende ruimten te bereiken. Ideaal voor vergaderingen, presentaties, trouwerijen, recepties, koren, orkesten, VVE’s, verjaardagsfeesten enzovoorts. De kerkzaal is ook zeer geschikt voor uitvaartplechtigheden. In de kerkzaal is plaats voor ca. 200 stoelen. De indeling van de zaal kan in overleg door uzelf worden bepaald.

Catering

Tegen meerprijs kunnen we koffie, thee en fris schenken. We kunnen op u verzoek ook een externe cateraar inschakelen. U kunt in overleg ook zelf zorgdragen voor de catering.

Toegankelijkheid

De Bergkerk is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn. Bij de hoofdingang is een rolstoelhelling en tussen de centrale hal boven en het zalencomplex is een lift. Op het niveau van de kerkzaal is een mindervalidentoilet.

Faciliteiten algemeen gebouw

De Bergkerk beschikt over een ringleiding en er is gratis wifi.

Beeld- & geluidsinstallatie

Tegen meerprijs kan gebruik worden gemaakt van onze audiovisuele hulpmiddelen.  In de Bergkerk zijn een projectiescherm 300 x 228 en een beamer voor handen. De kerkzaal heeft een spreekinstallatie met draadloze handmicrofoons, draadloze hoofdset en interruptiemicrofoons. De grote zaal beneden beschikt over een toneel met 2x 8m truss met 16 spots, een beamer en een muziek- en spreekinstallatie met draadloze microfoons.

Muziekinstrumenten

Onder voorwaarden kunnen de piano en orgel worden gehuurd.

Voor informatie over verhuur kunt u contact opnemen met mw. N. van Kooij Koster 

© Copyright - Bergkerk Den Haag